Friday, February 4, 2011

header baru.wow!!

assalammualaikum.

saja je kann.baru berapa minit post lagi
saja je nak post banyak-banyak.
saja nak menunjukkan azam baru
*rajin update blog ni.
saja je nak tunjuk header baru.

da la saja2 tu.

cantik tak header ni?
lorat tak?
tau tak lorat tu apa?

sebab nak ambil feel rajin mengupdate.
tu yang tungkus lumus mengadap lappy sambil begolek2 sampai tengah malam semata-mata nak buat header baru.
tapi tak apa.
demi blog yang terchenta angat2 ni.
haha..

sebenau-benaunya.
aku ni cuti seminggu.
nak habis cuti ni baru tedetik nak jenguk2 blog ni.
tak pe.balik  uma sewa.
kita rajin update ye.

bye.

1 comment:

  1. cantek lah header baru awak.haha.dah follow you.

    ReplyDelete