Tuesday, March 22, 2011

night of excellent.

assalamualaikum.
night of excellent??apa ke jadah nya lah kan.
nak cerita sikit pasal dinner for dean list masa malam 21hb.
kenapa tiba2 je rajin update ni.
disebab kan saya berpuasa hari ini.
maka nya.di waktu rehat ini,saya dok on9 la kat cc.
buat keje berpaedah sikit ye.
kalau tak melantak bagai nak rak.

malam diner ni.aku dgn elya je pegi,even yang dapat dl  batch part2 last sem 4orang.
aku memang excited sikit.
makan free kan.
sape tak mau.
bukan bagus benau pun result.
tp da di 'invite'.
so.pergi je la makan free malam tu.
event agak best la.
boleee la.
rasa dirai la jugak.
tengok gambar je la ok.
malas nak dok bebel panjang2.

 ni table kami.campor student part 2 and 4

 sampai2.air da ada.tapi tak bape best.

 menu malam tu.janagan dok kagum baca.sebab rasa tak sesedap nama.but still nice n sedap.

 ini la elyaelyana.sebab kan kami berdua je.so.gilir tangkap gambar.haha.lawakk


masa naik pentas diorang tak bagi tangkap gambar.sebab da de photographer yang bertauliah utk ambil gambar.
so.ni gambar perasan sendiri lepas naik pentas.




  sumpah lama gila nak tunggu 500++ student yang dapat anugerah ni.tak ke jenuh vektor kite nak dok bagi. pengarah kampus da tuka nama tau. change to vector. macam best.

so.makan pun pukul 11 lebih. tambah lagi lemak yang berlebihan ni.disebab kan lapa yang teramat sangat, maka nya, tak menyompek la aku nak amik gambau makanan. pelahap sampai lupe.hehe




 lepas dok mencekik. kami pun pose ala2 model yang da kenyang.haha


act, gile tak best pegi 2 orang je.
hope sangat next sem dapat datang lagi.
kali ni dengan kawan2 yang lain. lagi ramai, lagi best.
x gitu?

2 comments:

  1. congratulation my dear...!!!
    =)

    ReplyDelete
  2. erk.awak baca??aww..malu2.
    tq syg.next sem kite pegi same2 okey.

    ReplyDelete