Tuesday, February 28, 2012

romantic makeup look

assalammualaikum.

lama dah tak update blog.
busy like PrimeMinister of malaysia.
:D
so,semalam masa berdikusi dengan cik ain.

aku: apa nak jadi dengan blog kita ni.
ain: tu la.aku pun tak tau nak update apa.
aku: barang makeup hang banyak tak?
ain: boleh lah kalau nak makeup saja.
aku: jom kita main pondok2.eh salah. main makeup2.nak tak?
ain: nak.nak.

dialog ni aku main ubah sana sini.
but the main point is, we try to make change to our blog to be updated instead of keep this blog berhabuks-habuks.
so, we decided to make a romantic makeup look together and update it here.
sila baca with the british slank like harry potter.


so.here the look.:D

so, aku inspired romantic makeup look ni mesti la something yang pink sikit.

soft brown eyebrow,pink nude liptick, pink blush.
bulu mata belah kiri da kero.:D nude lipstick my everytime fav

gam bulu mata da habis. dua-dua dah kero.

peach pinkish eyeshadow.

brown sikit dekat crease.

at last, aku tanggal kan bulu mata.rimas tercabut-cabut.
nak gam bulu mata baru.

ha.first time aku buat turban style ni.aku main balut je kepala aku.
so,jadi lah macam ni. pelik sikit la aku tengok muka aku.
tapi ok je kot style ni untuk event besaq-besaq.
kalau keluar pakai macam ni mesti orang dok tengok 2 3 kali.
eh,yuna ke?perasan.


so,tu je lah untuk harini
korang boleh check it out ain nye hasil.
here-----> http://blognieainpunye.blogspot.com/
romantic ke idok?
bye

11 comments:

  1. gila flawless kulit kau. effect camera ke or mmg makeup flawless? asal aku tgk kt blog kwn kau ni, kulit xflawless sgt?

    ReplyDelete
    Replies
    1. die pkai foundation lain la kot.die makeup,mne aku tau.wey.meh aku makeup kan ko jadi flawless gini.ni aku edit sikit.klu x edit pun mmg nmpak flawless.hihi.effect makeup ni.

      Delete
    2. alaaaaa, aku tgk kau makeup semua org kulit putih je, nnti kau make up aku jadi pocongg sbb makeup kauu semua tak kena dgn kaler kulit aku. hahaha.

      Delete
    3. saba2.hehe. aku mmg nk makeup kn org kulit lain2.tapi tggu aku beli barang. lps tu,boleh lah makeup ko.soon tau.lps tu ko wajib jadi model aku.hehe.

      Delete
  2. waahh!! ok ini cantik banget deh!
    nak mekap sgat kan?
    haa..ko mekap jdi camginik..
    muke flaw cm ginik jugak..
    mampu x intan?
    klau ade bintik, ak mrajuk!
    hahahaaaa...

    ReplyDelete
  3. nok , make up kan aku gini . cantik giloss ! haha .

    ReplyDelete
  4. kina puji ko smlm.. bile tgk pict ko kat fb.. bermangkuk2 die puji ko..HAHA
    die kate psni turn die lak tau.. hehe

    ReplyDelete
  5. akk ko ke?haha.malu i.boleh2.tadah2.kalau die nak buat majlis cukur jambul baby die tu.insya'allah la kn.boleh je.hehe

    ReplyDelete
  6. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete