Monday, March 12, 2012

smokey purple

assalammualaikum.

lama tak update.
p1yimax suspended gara-gara semua dah tak dok duit nak bayar before cuti sem haritu.
so, after settle all the debt.
at last dapat lah jugak online

first sekali, ALHAMDULILLAH.
aku menang contest makeover yang aku join haritu kat entry ni.
first place. (-_-')
tak sangka sebenarnya boleh menang sebab contest tu dipilih oleh diorang sendiri.
alhamdulillah again sebab gambar yang dipertaruhkan berjaya menambat hati para juri.
ayat skema dari saya.


so,korang boleh follow blog penganjur yang awesome ni.
sakurashawl.com & cik nurul pinky
terima kasih sebab beri saya peluang ni. :D

back to the topic.
actually, before naik sem haritu dah plan dengan cik harleny nak buat purple smokey eyes.
tapi baru berkesempatan makeup masa naik sem ni.
disebabkan da naik sem, shida menjadi mangsa. hehe

so,here the result.





gambar original from experia x10 shida. non edited.

puas hati sangat tengok result die even ada kekurangan.
apa yang aku suka kat shida ni.
dia ada eyelid yang luas.
so,bile buat smokey eyes,sangat-sangat dramatik.

so,please drop a comment here kalau ada pape yang boleh diperbaiki.
dan kalau nak tengok harleny punya result.
boleh tengok blog dia and follow sekali ok.
klik----------> http://harlenyramli.blogspot.com

see ya. :D

2 comments:

  1. Intan, ni blog baru Rina tau.. :)

    http://memorintorinaellisa.blogspot.com/

    nanti follow tau.. :)

    ReplyDelete